MITEN KÄYTÄNNÖSSÄ TESTATUT METODIMME TAKAAVAT PARHAAN PIKEYKSEN?

Halkeaman pikeys voidaan toteuttaa monella tavalla.  Pääosin teemme pikeystä tulistus- ja liippausmenetelmällä. Miksi? Koska se takaa aina parhaimman laadun vaativille asiakkaillemme.

 

TÄMÄ TOTEUTETAAN JOKO PIKIKÄRRYLLÄ TAI WEIROLLA.

Tulistus- ja liippauspikeeminen

Perinteisesti alalla on käytetty kannupikeystä mikä on hidas ja laadullisesti epätasainen menetelmä. Uudella korkeatasoisella menetelmällämme saadaan piki suoraan kärrystä halkeamaan missä se sitten painetaan kiinni uraan (liippaaminen). Sen jälkeen tulee automaattinen tulistusvaihe. Se varmistaa, että piki on varmasti painautunut tarpeeksi kovaa ja syvälle niin että se tarttuu kiinni asfalttiin estääkseen veden tunkeutumisen.

PAINEPUHALLUTUS

Kaikki epäpuhtaudet pois kerralla - hiekanjyvistä kasvustoon

Asfalttihalkeamiin syntyy aina epäpuhtauksia haastavien ulkoilmaolosuhteiden takia. 

Piki toimii kun purukumi joka tarttuu kaikkeen mihin se koskee. Jos halkeamassa on roskaa tai muuta epäpuhtautta niin piki ehtii tarttua niihin ennen kun se on päässyt asfalttiin asti.

Siksi meillä on koneissamme valmiiksi asennettu puhalluspilli joka on kytkettynä tehokkaaseen ja suurituottoiseen kompressoriin. Suuri ilmanpaine on paras tapa puhaltaa kaikki epäpuhtaudet pois halkeamista. Näin pidennetään pien elinikää.

Jos kasvustoa on päässyt vuosien aikana kasvamaan niin pahasti ettei paineilma saa sitä irti niin irroitetaan kasvusto käsin ennen kuin painepuhallutus tehdään uudestaan. 

HIEKOITUS

Nyt pysytään pystyssä sadekelilläkin

Hiekoitus on tärkeä elementti kun asennetaan pikeä asfalttiin.

Koska piki jähmettyessään on liukkaampaa kuin jää, vaatii se pintaan karhennusta turvallisuussyistä. Prosessin lopuksi lisätään hiekkaa kuuman pien päälle tarttuvuuden maksimoimiseksi. Lopputuloksena on pidoltaan turvallinen ja kestävä asfalttisaumaus.

KANNUPIKEYS

Traditionaalinen menetelmä pienissä kohteissa

Kannupikeystä käytetään haastavissa ja ahtaissa paikoissa ja lyhyissä halkeamissa.

ASFALTTIMIEHEMME OSAAVAT ASIANSA

Jokainen työntekijämme perehdytetään tarkasti jokaisen laitteen käyttämiseen turvallisesti ja asiantuntevasti.  Näin pystymme takaamaan täydellisen jäljen  aina asiakkaamme tarpeiden ja vaatimuksien mukaan. 
Jokaisella Royal Roadsin työntekijällä on työ- ja  tulityökortti sekä vähintään tieturva 1 luokan koulutus.