PARHAALLA KALUSTOLLA SAA PARASTA LAATUA

Alla olevat laitteet on rakennettu vankalla kokemuksella pikeyksen optimaalisen laadun saavuttamiseksi.
Myös työturvallisuus on huomioitu. Molemmat laitteet on suunniteltu niin että käyttäjä ei saa pitkänkään käytön jälkeen terveyshaittoja.

 
fullsizeoutput_31f.jpeg

WEIRO

Laitteistomme lippulaiva

Weiro edustaa alan johtavaa teknologiaa ja on suunniteltu erityisesti pitkien urien kustannustehokkaaseen ja korkealaatuiseen paikkaamiseen. 

Royal Roadsin automatisoitu kone on tarkoitettu tekemään yli 1000m pituisten asfalttihalkeamien tasalaatuista paikkausta. Tämän kokoluokan Weiro on Suomessa ainoa laatuaan.

Weirossa on myöskin paineilmapilli asennettuna epäpuhtauksien poistamiseksi ja pinnan viimeistelyyn tarkoitettu hiekotuslaite.

testi 3 215.jpg

PIKIKÄRRY

Nyt saadaan pienet urat paikattua siellä missä Weiro ei mahdu operoimaan

Pikikärry on tarkoitettu pieniin paikkoihin joihin Weiro ei mahdu. Tällä koneella tehdään 0-1000m pituisia halkeamapaikkauksia.

Kannu.JPG

KANNU

Se perinteinen hidas tapa mitä on käytetty niin kauan, kun asfalttia on ollut olemassa.

Tätäkin vaihtoehtoa voidaan käyttää haastavissa paikoissa, missä kummatkaan laitteet eivät mahdu liikkumaan. Käytämme aina ensisijaisesti Weiroa tai Pikikärryä, koska ne takaavat asiakkaille parhaimman laadun ja tehokkuuden. 

Docki.jpg

TULISTUS/PUHALLUS/DOCKITUSKONE

Uran esilämmitys tarttuvuuden parantamiseen

Tulistus/puhallus on mainio menetelmä varmistaa uran kuivuus sadekelin jälkeen tai timanttisahauksen vesijäähdytyksen jäljiltä. Tulistus/puhalluksella saa myös pien tarttumaan entistä paremmin kiinni uraan.

testi 3 007.jpg

LAIKKAJYRSIN

Suorille urille avarrusta

Kun asfaltissa olevat halkeamat ovat pääosaltaan suoria, niin  laikkajyrsin on elementissään. Laikkajyrsimen tehtävänä on avartaa halkeamaa suuremmaksi, jotta saadaan enemmän pikeä uraan. Suurempi pikimäärä parantaa olennaisesti pien joustamisominaisuuksia ja pidentää asfaltin käyttöikää.

testi 3 022.jpg

TAPPIJYRSIN

Millien tarkkuudella halkeaman perässä

Tappijyrsin mahdollistaa uran avartamisen millien tarkkuudella hyvin mutkaisissakin halkeamissa. Tappijyrsimen äärimmäinen tarkkuus takaa pien parhaat jousto-ominaisuudet ja asfaltin pidemmän käyttöiän.

3 Timo Sahaa.jpg

TIMANTTISAHA

Kaikentyyppisille leikkauksille

Timanttisahaus on olennainen työvaihe ajoneuvojen tunnistamiseen liittyvissä tiepintojen asennus- ja kunnostustöissä. Sahalla tehdään leikkauksia asfalttiin asiakkaan tarpeen mukaan.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä jo tänään niin räätälöimme sinulle ja yrityksellesi sopivan urakkasopimuksen, jonka lopputulokseen ja laatuun ette pety.