logo_paint_edited_edited.jpg

ASFALTIN SAUMAUS

Olemme erikoistuneet asfaltin saumaukseen aivan uudella tavalla. Asfaltin saumaukseen tarvitaan oikeat työkalut, kunnollinen materiaali ja työntekijöitä joilla on taitoa ja kokemusta työstää uraan menevää pikeä. Kehittämämme laitteisto on paljon nopeampi, tarkempi ja kustannustehokkaampi kuin alan perinteiset menetelmät.

 
testi 3 299.jpg
testi 3 299.jpg

press to zoom
testi 3 288.jpg
testi 3 288.jpg

press to zoom
testi 3 217.jpg
testi 3 217.jpg

press to zoom
testi 3 299.jpg
testi 3 299.jpg

press to zoom

ASFALTIN SAUMAUS

Miksi asfaltin saumausta tarvitaan?

Asfaltin saumaus on ennalta ehkäisevä menetelmä joka pidentää asfaltin elinikää merkittävästi. 

Maa asfaltin alla elää jatkuvasti, jolloin se voi siirrellä asfalttia muutaman millimetrin vuodessa puolelta toiselle. Kun näin käy antaa asfaltti periksi ja muodostuu halkeamia. Kun halkeama on ilmestynyt, pääsee vesi suoraan asfaltin alle. Tällöin se huuhtoo pois hiekan jonka on tarkoitus pitää asfaltti suorassa. 

Jos hiekka pääsee huuhtoutumaan pois asfaltin alta, syntyy asfaltin alle kuoppia jotka eivät enää tue asfalttia. Lopputuloksena muodostuu asfalttiin joko kuoppa tai pahimmassa tapauksessa koko asfaltti voi vajota. 

Jos halkeamia ei korjata ajoissa, ei jää muuta vaihtoehtoa kun poistaa vanha asfaltti ja laittaa uusi aluskerros hiekkaa tasotuksen kanssa ja uusi asfaltti päälle. 

Tästä syystä laadukas asfaltin saumaus on kustannustehokkain tapa huolehtia asfaltoitujen alueiden säännöllisestä kunnossapidosta ja turvallisuudesta.