ROYAL ROADS MAANRAKENNUS

Royal Roadsilla on uusin ja tehokkain kalusto maanrakennusta varten. Royal Roads kykenee tekemään niin isot, kuin pienet urakat liittyen maanrakennukseen.

 

MAANRAKENNUS

Royal Roads on erittäin asiantunteva maanrakennuksessa. Alhaalla meillä on meidän suositumpia maanrakennus tyyppejä, jotka ovat asiakkaidemme yleisimmät tarpeet.

TALONPOHJAT

Talonpohja on talon tärkein elementti, koska se varmistaa talon tukevuuden ja turvallisuuden. Ilman laadukasta pohjaa, on mahdollista ajan saatossa että talo voi kallistua, tai pahimmassa tapauksessa sortua.

Laying the foundation. Construction work

SALAOJITUS

Salaojitus varmistaa talon kuivuuden, estäen mahdollisia kosteusvaurioita. Salaojitus asennetaan kokonaan talon ympärille. Näin ollen varmistetaan sadevesien poisviennin talosta, jotta talo pysyy kuivana, eikä ilmene kosteus tai homevaurioita.

1943394c-b624-4463-8ced-9f20d75f6d17.jpg

MAANMUOKKAUS

Royal Roads kykyenee muokkaamaan kaiken tyyppisiä maanmuokkaamisia asiakkaiden tarpeiden mukaan. Yksi suosituimpia maanmuokkaukusia on pihan kaato talosta poispäin, tai massan vaihto (uuden nurmikon istutus).

b3dcf77b-f2c1-4671-828a-454e716c7297.jpg

POHJATYÖT

Asiantuntemuksemmme ansiosta voidaan suorittaa kaikentyyppisiä pohjatöitä, mm asfaltille tai vaihtoehtoisesti kivilaatalle. 
Pohjatöiden yhteydessä saa meiltä myös päällystyksen asiakkaan tarpeen mukaan.

Laying gray concrete paving slabs in hou